У Києві 27 шкіл змінять систему харчування

Читать на русском
Також у столичній адміністрації відзначають, що запроваджено модель забезпечення напівфабрикатами у 12 школах Шевченківського району.

У Києві в першому навчальному півріччі планується розширити проект «мультипрофільного харчування» в 27 школах, які змінять систему харчування на шведський стіл.

Про це повідомляє прес-служба КМДА, пише «Слово і Діло».

Дітей без щеплень не пустять до школи та дитсадку. Чи потрібні такі заходи?З 1 вересня наявність щеплень є обов'язковою умовою для відвідування дітьми шкіл і дитячих садків. Інакше до освітніх установ не пустять.

Як повідомляють в адміністрації, з 1 вересня цього року почали реалізацію цього проекту у всіх школах Дарницького, Дніпровського, Подільського, а також в 4-х школах, в 5-ти школах Оболонського і в 4-х - Святошинського районів.

«Сніданок, на який школярі можуть обирати страви, як на шведському столі, значно привабливіший для дітей і ефективніший з точки зору використаних коштів. На практиці успішно показав результат Печерський район, з якого ми почали цей проект і зараз вже успішно реалізуємо майже у всіх школах столиці», - підкреслили в КМДА.

Також у столичній адміністрації відзначають, що введена модель забезпечення напівфабрикатами в 12 школах Шевченківського району.

Раніше мер столиці Віталій Кличко привітав школярів із початком нового навчального року.

Також нагадаємо, в Києві немає заборони невакцинованим дітям відвідувати школи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: