До України прибули експерти Міненергетики США

Читать на русском
Делегація була направлена Міністерством енергетики США на прохання Офісу президента України Володимира Зеленського.

В Україну направили ​​делегацію експертів з США, які допоможуть в розробці «зимового плану дій» для вирішення критичних потреб під час зимового опалювального сезону 2019-2020 років.

Про це поінформувало посольство США в Україні в Facebook.

Опалювальний сезон 2019/2020: чого чекати українцямЗ 1 серпня 2019 року Нафтогаз знизить ціну газу для населення щонайменше на 25 відсотків. Ціна становитиме не більш ніж 4640 грн. Гройсман переконаний, що це гранична ціна на опалювальний сезон.

Відзначається, що делегація була направлена Міністерством енергетики США на прохання Офісу президента України Володимира Зеленського.

«Ця команда сприятиме забезпеченню Офісу Зеленського і влади України необхідними ресурсами для того, щоб Україна більше не була вразливою до погроз від перебоїв в енергопостачанні з боку Росії. Делегація буде співпрацювати з експертами України для оцінки взаємозалежності у виробництві, передачі і розподілі енергії в усіх секторах, а також створить основу для вдосконалення скоординованого реагування на дефіцит енергії», - йдеться в повідомленні.

Раніше в «Укртрансгазі» оцінили готовність до опалювального сезону.

Також нагадаємо, в Мінрегіоні відзвітували про готовність до опалювального сезону.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: