ДТП з автобусом у Львівській області: постраждали 12 дітей

Читать на русском
На автодорозі Київ-Чоп сталося зіткнення двох автомобілів та пасажирського автобусу, в результаті чого постраждали 14 осіб та 1 людина загинула.

На автодорозі «Київ-Чоп» сталося зіткнення двох автомобілів та пасажирського автобусу. Постраждали 12 дітей та двоє водіїв автобусу. Одна людина загинула.

Інцидент стався увечері 4 вересня між селами Дідилів та Банюнин, повідомили в прес-службі поліції Львівської області.

Резонансні ДТП в Україні: які обіцянки політики дають щодо розслідуваньІгор Мосійчук, зокрема, вже пообіцяв контролювати розслідування за фактом наїзду на дитину в Києві.

Автомобіль Mercedes-Benz Vito, за кермом якого перебував іноземець, виїхав на зустрічну смугу де допустив зіткнення з пасажирським автобусом Neoplan та автомобілем Volkswagen Jetta.

Зазначається, що в результаті зіткнення водій Mercedes-Benz Vito загинув на місці. Також внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали 12 дітей віком від 10 до 12 років та двоє водіїв автобусу.

Наразі правоохоронці з'ясовують обставини аварії та вирішують питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, засуджену до 10 років позбавлення волі у справі смертельної ДТП у Харкові Олену Зайцеву етапували до Покровського виправного центру №79 в Дніпропетровській області.

Як відомо, ДТП в Харкові сталася 18 жовтня 2017 року. Олена Зайцева, прийомна дочка відомого бізнесмена Василя Зайцева, перебувала за кермом автомобіля Lexus RX. Встановлено, що вона проїхала на червоне світло, що послужило причиною зіткнення з автомобілем Volkswagen Touareg, яким керував Геннадій Дронов. Тоді загинуло 6 людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: