Нареп потрапив у ДТП

Читать на русском
Народний депутат від фракції Європейська солідарність Михайло Бондар потрапив у дорожньо-транспортну пригоду (ДТП) в Житомирській області.

Народний депутат від фракції Європейська солідарність Михайло Бондар потрапив у дорожньо-транспортну пригоду (ДТП) в Житомирській області.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Zaxid.NET.

Нардеп розповів, що автомобіль Mitsubishi Lancer, в якому він перебував, на великій швидкості сдійснив зіткнення з КамАЗом, після чого в легковика відпало колесо і він перекинувся. Депутат повертався з Києва до Львівської області на автомобілі BlaBlaCar.

Зараз Бондар і ще троє потерпілих перебувають у лікарні. У нардепа удари на обличчі, руці і ногах. Постраждалих оглядають медики.

У прес-службі патрульної поліції в Житомирській області в коментарі Житомир.info повідомили, що в ДТП постраждали чотири особи.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася на 111 км автодороги Київ - Чоп. Виклик надійшов о 17.51 ​​годині. Поки відомо, що в ДТП постраждали чотири особи, їх забрала швидка», - розповіла старший інспектор прес-служби патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

Нагадаємо, в ДТП під Києвом двоє осіб загинуло, а 13 постраждали.

Також відзначимо, в ДТП загинула відома балерина.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: