Суд дозволив примусово доставити Гонтареву на допит

Читать на русском
Печерський райсуд Києва дозволив застосувати відносно колишньої глави Нацбанку Валерію Гонтареву силовий привід на допит.

Печерський райсуд Києва дозволив застосувати відносно колишньої глави Нацбанку Валерію Гонтареву силовий привід на допит.

Про це повідомляє «Слово і Діло», про це йдеться в матеріалах суду.

У ГПУ схвалили підозри Гонтаревій та ФілатовуГенпрокурор зазначив, що підозру отримає особа, яка безпосередньо ставив свій підпис на документах брокерського характеру.

В реєстрі судових рішень опубліковано документ, який дозволяє Державному бюро розслідувань примусово доставити Гонтареву на допит. Рішення було прийнято ще 27 серпня.

У документах йдеться, що Гонтарєва є фігурантом справи про зловживання службовим становищем з метою одержання неправомірної вигоди. Справа стосується внесення змін у нормативну базу НБУ щодо валютного регулювання і контролю.

Нагадаємо, на початку серпня Генеральна прокуратура України в черговий раз викликала на допит Валерію Гонтареву і Олексія Філатова. Колишніх чиновників викликали на допит як підозрюваних.

Відзначимо, в липні детективи НАБУ прийшли з обшуками в колишню компанію Гонтаревої. Обшук проходив рамках кримінального провадження щодо посадових осіб Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг.

Раніше Стало відомо, що Гонтареву в Лондоні збив автомобіль на пішохідному переході.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: