Подання на звільнення Кличка направили Зеленському

Читать на русском
Подання на звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації передали в Офіс президента України Володимира Зеленського

Подання на звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації передали в Офіс президента України Володимира Зеленського.

Як пише «Слово і Діло», про це на брифінгу заявив прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Які обіцянки повинні виконати восени мериФілатов обіцяв відремонтувати міст або піти у відставку, а Кличко просто обіцяв в рамках реконструкції мосту відновити рух швидкісного трамваю до Борщагівки.

Також сьогодні Кабінет міністрів підтримав звільнення Кличка.

Раніше голова Офісу президента Андрій Богдан підтвердив, що з мером Києва у них є домовленість, від дотримання якої і буде залежати його подальше перебування на чолі КМДА.

Через місяць Богдан заявив, що мер Києва Віталій Кличко втратив контроль над столицею. Він заявив, що Кличко повинен йти у відставку.

Крім цього, голова ОП заявив, що йому пропонували хабар за те, щоб не звільняли Кличка. Ця інформація була передана в правоохоронні органи. Після цього Кличко у зверненні президенту Володимиру Зеленському заявив, що все, що наговорив Богдан «повна нісенітниця і не компетентність».

Також ми писали, що Кличко подав заяву в НАБУ заяви Богдана про хабарі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: