Кличко, Богдан та США: чи вплине конфлікт на відносини з Білим домом

Читать на русском
Олексій Якубінполітолог

Необережні дії з боку Офісу президента можуть призвести до погіршення відносин зі США.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав політолог Олексій Якубін, передає «Слово і Діло».

«Кличко дійсно зробив асиметричний і несподіваний для своїх опонентів хід. Його зустріч з екс-мером Нью-Йорка, а нині приватним адвокатом Трампа Рудольфом Джуліані позначила коло міжнародних союзників Кличка, до яких тепер можна включити й Адміністрацію Трампа», – зазначив Якубін.

Щонайменше про це свідчить похвала з вуст самого Джуліані. Це чіткий знак, що в Білому домі стежать за ситуацією, що розгортається в Києві, та за діями ОПУ, додав він.

Киянин із вищою освітою: портрет типового «слуги народу»Середньостатистичний депутат від Слуги народу – це чоловік 39 років із вищою освітою, який займався підприємництвом.

«З огляду на те, що в США особливе ставлення до народовладдя й виборчого права, можна сказати, що необережні дії з боку Офісу Зеленського можуть призвести до погіршення відносин із нашим найважливішим стратегічним союзником, як часто в нас підкреслюють, якщо не до повного ігнорування України Адміністрацією Трампа. А це точно невигідний розклад для Зеленського й усієї країни», – резюмував Олексій Якубін.

Нагадаємо, після візиту Кличка до Нью-Йорка та зустрічі з Рудольфом Джуліані в ЗМІ з'явилася інформація про відставку Андрія Богдана. Богдан підтвердив наявність заяви.

Подивитися, хто за професією та освітою новообрані народні депутати, можна тут.

Відзначимо, «Слово і Діло» склало портрет типового «слуги народу».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: