Зведення штабу ООС 4 вересня: 10 обстрілів, четверо поранених

Читать на русском
Протягом доби, 3 вересня, на Донбасі бойовики 10 разів порушили «режим тиші», в результаті обстрілу четверо українських військових отримали поранення.

Протягом доби, 3 вересня, на Донбасі бойовики 10 разів порушили «режим тиші», в результаті обстрілу четверо українських військових отримали поранення.

Про це повідомляє прес-служба штабу ООС, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 3 вересняСитуація на сході країни на 3 вересня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Відзначається, що противники 10 разів порушили режим припинення вогню, використовуючи заборонені Мінськими угодами міномети калібру 120 мм і 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

У районі відповідальності оперативно-тактичної групи Схід бойовики здійснили 6 обстрілів позицій ОС: поблизу Водяного, Павлопіля, Новогнатівки, Новотроїцького та Гнутового.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ бойовики 4 рази обстріляли позиції ОС: поблизу Троїцького, Кримського та Попасної.

Внаслідок ворожих обстрілів четверо службовців ЗСУ отримали поранення.

Відзначається, що з початку поточної доби, 4 серпня, бойовики один раз порушили режим припинення вогню, застосовуючи підствольні гранатомети і стрілецьку зброю в районі відповідальності оперативно-тактичної групи Схід біля Водяного.

Раніше Німеччина виділила 1 млн євро постраждалим від війни на Донбасі.

Також відзначимо, Литва має намір приєднатися до відновлення інфраструктури Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: