У штабі ООС розповіли про ситуацію на Донбасі

Читать на русском
У районі проведення операції Об'єднаних сил з початку доби бойовики 7 разів порушили режим тиші, один український військовослужбовець загинув.

У районі проведення операції Об'єднаних сил з початку доби бойовики 7 разів порушили режим тиші, один український військовослужбовець загинув.

Про це повідомляється на сторінці прес-центру штабу ООС в Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 2 вересняСитуація на сході країни на 2 вересня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Протягом доби збройні формування Російської Федерації і її найманці 7 разів порушили режим припинення вогню. В результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил загинув», - сказано в повідомленні.

Відзначається, що бойовики обстрілювали позиції підрозділів Об'єднаних сил з забороненої мінськими угодами зброї - артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник здійснив 6 обстрілів позицій Об'єднаних сил. Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ бойовики здійснили один обстріл позицій Об'єднаних сил, а саме поблизу населеного пункту Новотошківське - із озброєння БМП, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Нагадаємо, Литва має намір приєднатися до відновлення інфраструктури Донбасу.

Також відзначимо, КПВВ на Донбасі перейшли на осінній графік.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: