Ситуація на Донбасі: 9 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
Незаконні збройні формування з початку доби в неділю, 1 вересня, дев'ять разів порушили режим припинення вогню в зоні проведення операції об'єднаних сил.

Незаконні збройні формування з початку доби в неділю, 1 вересня, дев'ять разів порушили режим припинення вогню в зоні проведення операції об'єднаних сил, ніхто із українських військовослужбовців не постраждав.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на Сході України на 1 вересняМіністерство оборони України опублікувало карту бойових дій на Донбасі станом на 1 вересня.

«Протягом поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 9 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил з забороненої Мінськими угодами зброї - мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї», - йдеться у зведенні штабу ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник чотири рази обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу Миколаївки у напрямку Докучаєвська - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, тричі неподалік Водяного з напрямків Ужовка і Азов - з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ противник п'ять разів обстріляв позиції Об'єднаних сил. Зокрема, двічі неподалік Луганського по напрямку Нижнє Лозове - зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, двічі в районі Зайцевого - з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, поблизу Новолуганського у напрямку Байраку - з мінометів калібру 82 мм.

У штабі також підкреслили, що в суботу представники Національної поліції і Національної гвардії зі складу ООС серед цивільного населення розкрили один розбій, три крадіжки, два факти незаконного поводження з вогнепальною зброєю і сім фактів незаконного поводження з наркотичними засобами.

Нагадаємо, Литва має намір приєднатися до відновлення інфраструктури Донбасу.

Також відзначимо, на Донбасі колишній бойовик добровільно здався поліцейським.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: