Вишинський відмовився брати участь в обміні полоненими

Читать на русском
Кирило Вишинський, якого апеляційний суд Києва звільнив із-під варти, заявив, що не має наміру брати участь в обміні в'язнями між Росією і Україною.

Головний редактор РІА Новости Украины Кирило Вишинський, якого апеляційний суд Києва звільнив із-під варти, заявив, що не має наміру брати участь в обміні в'язнями між Росією і Україною.

Вишинський вийшов на волю. Кого може відпустити Путін?Суд у Києві звільнив керівника видання РИА Новости Украина Кирила Вишинського під особисту поруку.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на російські ЗМІ.

За словами Вишинського, він не має наміру брати участь в обміні, оскільки не визнає своєї провини.

«Обмін - це юридична процедура, вона стосується в першу чергу тих, хто вже засуджений, хто визнав свою провину. Але я не засуджений, я свою провину не визнаю. Найголовніше, що в під час цієї процедури незрозуміло буде далі, який у мене юридичний статус, хто я», - повідомив Вишинський.

Нагадаємо, раніше Вишинський погодився на обмін між Україною і Російською Федерацією. У генпрокуратурі тоді заявляли, що Вишинський підписав відповідний документ.

Також повідомлялося, що 28 серпня київський апеляційний суд пом'якшив запобіжний захід для головного редактора РІА Новини України, відпустивши його з-під варти.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: