Столичний суд продовжив арешт Вишинському

Читать на русском
Подільський райсуд Києва в п'ятницю, 19 липня, продовжив арешт головному редактору РИА Новости Украина Кирилу Вишинського до 19 вересня.

Подільський райсуд Києва в п'ятницю, 19 липня, продовжив арешт головному редактору РИА Новости Украина Кирилу Вишинського до 19 вересня.

Обмін Вишинського на моряків: чому це може стати помилкоюУ МЗС РФ підтвердили, що обговорюють з Україною питання про можливий обмін захоплених у полон 24 українських моряків. Про звільнення українців поговорили з експертами.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Під час засідання звинувачуваний у державній зраді і його адвокати клопотали про пом'якшення запобіжного заходу із утримання під вартою на особисте зобов'язання, а сторона звинувачення закликала суддів продовжити йому арешт.

«Я прошу задовольнити прохання моїх адвокатів і змінити мені запобіжний захід з обмеження моєї свободи на особисте зобов'язання», - сказав він.

Раніше повідомлялося, що суд може випустити Вишинського з СІЗО у зв'язку з визнанням Конституційним судом неконституційною норми Кримінального процесуального кодексу, якою суд фактично зобов'язувався застосовувати безальтернативний запобіжний захід (утримання під вартою) щодо ряду осіб, підозрюваних у тяжких і особливо тяжких злочинах.

Нагадаємо, Москалькова відкинула можливість обміну Вишинського.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: