Помпео їде у Брюссель на зустріч з лідерами НАТО та ЄС

Читать на русском
2-3 вересня Державний секретар США Майкл Помпео перебуватиме з візитом у Брюсселі, де у нього запланований ряд зустрічей.

2-3 вересня Державний секретар США Майкл Помпео перебуватиме з візитом у Брюсселі, де у нього запланований ряд зустрічей.

Як пише «Слово і Діло», про це речниця Державного департаменту США Морган Ортагус повідомляє у Twitter.

«Я більше не актор»: Інтерв'ю Зеленського за підсумками 100 днів роботи – головнеПрезидент України Володимир Зеленський дав інтерв'ю, присвячене 100 дням його роботи, акторові Станіславу Бокланом, який зіграв у серіалі «Слуга народу» роль прем'єр-міністра.

«Держсекретар США Майк Помпео відправиться до Брюсселя 2-3 вересня, де зустрінеться з лідерами ЄС та НАТО, аби обговорити трансатлантичне співробітництво для просування наших спільних глобальних пріоритетів», - йдеться у повідомленні.

У заяві для преси Держдепу США йдеться про те, що Помпео зустрінеться, зокрема, з обраним президентом Європейської Ради, прем'єр-міністром Бельгії Шарлем Мішелем, генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом, президентом Європейського парламенту Давидом Сассолі, обраною президенткою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн, виконувачем обов'язки міністра закордонних справ Іспанії Жозепом Боррелєм.

Раніше Помпео заявив, що буде працювати над поверненням Росії в G7.

Також в МЗС РФ прокоментували заклик Помпео повернути окупований Крим Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: