Зеленський дав поради першокласникам

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський привітав першокласників з Днем знань. Привітання він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Президент України Володимир Зеленський привітав першокласників з Днем знань.

Привітання він опублікував на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Дітей без щеплень не пустять до школи та дитсадку. Чи потрібні такі заходи?З 1 вересня наявність щеплень є обов'язковою умовою для відвідування дітьми шкіл і дитячих садків. Інакше до освітніх установ не пустять.

«Сьогодні тисячі українських першокласників переступили шкільний поріг. На вас чекають цікаві роки життя», - написав Зеленський.

Також президент дав кілька порад школярам: «Не менторських, а суто людських: ніколи не думайте: «Це мені в житті взагалі не знадобиться». Повірте, я знаю, про що говорю. Не списуйте. Будьте самостійними. Не соромтеся, якщо єдині в класі зробили «домашку». Будьте особистостями. Не забувайте після п'ятниці бутерброди в портфелі. Поважайте своїх вчителів. Вони будуть для вас другими батьками. Допомагайте однокласникам. Хтось стане для вас другом на все життя, а з кимось ви, можливо, навіть створите сім'ю. І пам'ятайте: оцінки - це добре, але вони - не головне. Коли ви закінчите школу, в атестаті не буде рядка «Порядність і людяність». Але я вірю, що у кожного із вас з цього «предмету» буде тверда 12-ть!», - йдеться в замітці.

«З Днем знань всіх школярів, батьків і вчителів», - додав президент.

Раніше Кличко привітав школярів з початком нового навчального року.

Нагадаємо, СБУ і Нацполіція перевіряли школи перед урочистими лінійками.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: