Абромавичус прокоментував призначення гендиректором «Укроборонпрому»

Читать на русском
Новопризначений генеральний директор Укроборонпрому Айварас Абромавичус заявив, що в період конкурсного відбору в концерні почалися процеси, які могли мати негативні наслідки для національної безпеки.

Новопризначений генеральний директор Укроборонпрому Айварас Абромавичус заявив, що в період конкурсного відбору в концерні почалися процеси, які могли мати негативні наслідки для національної безпеки.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Укроборонпрому.

За його словами, після інавгурації президент Володимир Зеленський звернувся до нього з проханням очолити наглядову раду концерну Укроборонпром.

«Відразу після інавгурації президент України Володимир Зеленський звернувся до мене з проханням очолити наглядову раду концерну Укроборонпром і почати глибинну трансформацію компанії. За три неповних місяці роботи я відвідав понад 30 заводів і підприємств, що входять до складу Укроборонпрому... Мені вдалося поспілкувався з десятками директорів, в тому числі - колишніх, і особисто зустрітися з колективами підприємств-учасників концерну. Це дозволило глибше вивчити і зрозуміти діяльність Укроборонпрому і на власні очі побачити проблеми галузі», - пояснив своє призначення Абромавичус.

Крім того, він зазначив, що і президент, і всі члени Наглядової ради концерну залишаються прихильниками конкурсного відбору гендиректора Укроборонпрому, тому завдання буде втілено в життя. Конкурс буде оголошено до кінця 2019 року.

Як зазначається, серед першочергових завдань Абромавичуса є стабілізація щоденної роботи концерну, запуск процесу фінансового аудиту та здійснення кадрових ротацій серед топ-менеджменту концерну і підприємств, що входять до його складу.

Раніше Зеленський звільнив члена наглядової ради «Укроборонпрому» Загороднюка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: