РНБО узгодила проведення всебічного аудиту «Укроборонпрому»

Читать на русском
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк провів координаційну нараду з питань реформування військово-промислового комплексу.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк провів координаційну нараду з питань реформування військово-промислового комплексу (ВПК), під час якої було досягнуто згоди з питання проведення всебічного аудиту ДК Укроборонпром.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Ради національної безпеки і оборони України.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко пообіцяв внести в Раду законопроект про реформування «Укроборонпрому»Сказано 7 березня 2019 р.Статус обіцянки: Не виконано

Повідомляється, що ключовими темами наради стали процес реформування загальної системи управління в сфері ВПК, зокрема, ДК Укроборонпром. Учасники обговорили перспективні напрямки розвитку Концерну та процес формування нової моделі державного управління в сфері ВПК.

«За підсумками наради було прийнято рішення щодо державного органу, який має виконувати функцію акціонера ДК Укроборонпром, структури і принципів формування та роботи наглядової ради, побудови маркетингової стратегії і системи продажів в ДК Укроборонпром. Крім того, учасники наради дійшли згоди з питання проведення всебічного аудиту Концерну», - йдеться в повідомленні.

Раніше «Укроборонпром» оголосив тендер на фінансовий аудит.

Також нагадаємо, НАБУ прийшло з обшуками в спортклуб Порошенка у справі «Укроборонпрому».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: