«Укроборонпром» оголосив тендер на фінансовий аудит

Читать на русском
Аукціон відбудеться 26 вересня, його вартість - 32,5 млн гривень. Остаточний термін аудиту - 10 квітень 2021 року.

Держконцерн Укроборонпром оголосив на 26 вересня аукціон на надання послуг незалежного аудиту концерну і його підприємств із залученням міжнародних експертів.

Як передає «Слово і Діло», про це пише Інтерфакс-Україна.

Згідно з даними системи ProZorroв, вартість аудиту складе близько 32,5 млн грн. Кінцевий термін подання тендерних пропозицій - 21 серпня, остаточний термін аудиту - 10 квітня 2021 року.

Договором передбачено аудит консолідованої/комбінованої звітності концерну і всіх його підприємств-учасників і акціонерних товариств, управління корпоративними правами яких передано Укроборонпрому, за 2018 і 2019 роки.

Умови розрахунку за послуги аудиту звітності за 2018 і 2019 роки передбачають внесення 40% оплати до 15 березня 2020 року, і 60% - протягом п'яти банківських днів з дати підписання сторонами акту надання відповідної частини послуг і не раніше дати реєстрації виконавцем відповідної накладної в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Також передбачено надання консультаційної допомоги Укроборонпрому у вигляді методологічних консультацій, проведення презентацій, семінарів з питань застосування МСФЗ. Оплата за цю частину послуги - 100% протягом 5 банківських днів після підписання акту надання послуги.

Як наголошується, серед претендентів на проведення аудиту Ernst & Young, Baker Tilly і Grant Thornton.

Нагадаємо, 22 травня прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що Кабмін виділить 32 мільйони гривень на фінансовий аудит Укроборонпрому. 14 червня стало відомо, що Кабмін скасував постанову про виділення коштів на аудит.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: