У Зеленського є 70 законопроектів щодо інвестицій

Читать на русском
Президент також розповів про проект Держава в смартфоні, зазначивши діджіталізацію послуг та документообігу в Кабміні, електронної митниці.

Президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками бізнесу та українськими студентами в Польщі заявив, що готовий особисто захищати всі інвестиції в Україну.

Про це повідомляється на сайті Офісу президента 1 вересня.

«Я особисто готовий захищати всі інвестиції. Ми вже підготували понад 70 законопроектів. Йдеться про реформу правоохоронної, судової систем. Там дуже багато законопроектів для поліпшення інвестиційного клімату і для бізнесу», - розповів президент.

На зустрічі із Зеленським бізнес був представлений українськими і польськими інвесторами в різних областях, таких як підприємства, банківський, фінансовий, будівельний сектори, транспорт, логістика.

Перші 100 днів президентства Зеленського: головні факти і цифри100 днів президентства Зеленського можна оцінювати по-різному, але з мовою цифр не посперечаєшся. Аналітики порталу Слово і Діло дослідили, скільки зустрічей провів Зеленський за цей час, скільки указів підписав, з ким найчастіше спілкувався.

Зеленський розповів про проект Держава в смартфоні, зазначивши діджіталізацію послуг та документообігу в Кабміні, електронної митниці.

Він також поділився планами щодо основних реформ. Зокрема, йшлося про проведення приватизації, земельної реформи, змін на залізниці, концесії портів і подолання корупції.

Раніше «Слово і Діло» підбило попередні підсумки 100 днів президентства Зеленського.

Як виконували обіцянки Володимир Зеленський та його попередник Петро Порошенко в перші 100 днів на посаді — на інфографіці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: