«Слуга народу» визначилася з кандидатурою на голову МОЗ

Читать на русском
На першому засіданні Верховної Ради України фракція Слуги народу запропонує призначити Зоряну Черненко міністром охорони здоров'я.

На першому засіданні Верховної Ради України фракція Слуги народу запропонує призначити Зоряну Черненко міністром охорони здоров'я.

Міністри для МОН і МОЗ: що буде з реформамиУ Зеленського на посаду міністра МОЗ розглядають Радуцького, а МОН може очолити Сергій Бабак. Про те, чи будуть продовжені реформи, поговорили з експертами.

Про це повідомила нардеп із СН Роксолана Підласа, передає «Слово і Діло».

За її словами, саме Зоряна Черненко буде пропонуватися на посаду голови МОЗ. У той же час представник президента в Кабінеті міністрів і нардеп Андрій Герус підкреслив, що в партії є ті, хто «нормально ставиться» до нинішнього керівника міністерства Уляни Супрун.

«Це не питання того, що вона тільки одна в країні та людинаособа, яка може виконувати певні функції. Але я до неї ставлюся нормально. Я не вирішую за всіх. Я кажу своє ставлення. Але я не впевнений, що вона залишиться», - підкреслила Герус.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що на посаду голови Міністерства охорони здоров'я претендує голова комісії з питань реформування системи охорони здоров'я громадської ради при МОЗ Зоряна Черненко.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: