Вибух газу в Дрогобичі: нові дані про постраждалих

Читать на русском
Поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом обвалення житлового будинку в місті Дрогобич.
Фото - dsns.gov.ua.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом обвалення житлового будинку в місті Дрогобич.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Львівській області.

У Борисполі в квартирі вибухнув газ, є постраждалийУ Борисполі Київської області через вибух газу в житловому будинку постраждав чоловік. Господарі інших квартир та їхні помешкання внаслідок вибуху не постраждали.

«Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.270-1 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження об'єктів житлово-комунального господарства). Санкція статті передбачає від п'яти до дванадцяти років позбавлення волі. Зараз ми встановлюємо, що могло спричинити обвал будівлі», - розповів в.о. начальника поліції Львівщини полковник поліції Тарас Сабанюк.

Співробітники ДСНС проводять пошуково-рятувальні роботи, задіяні всі екстрені служби.

«З тілесними ушкодженнями до лікарні доставили сімох людей, кількість постраждалих уточнюється», - наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, близько 2.50 на вулиці Грушевського, 101 в місті Дрогобич в результаті вибуху обвалилася частина чотириповерхового житлового будинку.

Станом на 5:26 28 серпня з під завалів врятовано 5 осіб (з них 1 дитина), яких госпіталізовано до лікарні. Проводиться розгортання наметового містечка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: