У Херсоні вибухнув будинок, є постраждалі

Читать на русском
У Херсоні на вулиці Грибоєдова у приватному будинку стався вибух, в результаті чого постраждали чоловік і 16-річний хлопець

У понеділок, 17 грудня, в Херсоні на вулиці Грибоєдова у приватному будинку стався вибух, в результаті чого постраждали чоловік і 16-річний хлопець.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє ГУ ДСНС в Херсонській області.

Повідомляється, що вибух стався близько 4 годин вечора. Від вибуху постраждав 36-річний власник зруйнованого будинку, а також сусідський 16-річний хлопець, якого травмувало ударною хвилею. Їх госпіталізували.

Зазначимо, у Харкові у понеділок, 17 грудня, правоохоронці отримали повідомлення про замінування багатоповерхових будинків по вулиці Валентиновській.

Нагадаємо, в п'ятницю вранці, 14 грудня, в місті Фастів Київської області прогримівякий впав з висоти 5 поверху{embe вибух ]}в п'ятиповерховому житловому будинку. Внаслідок вибуху травмувався чоловік, . Також з-під завалів рятувальники дістали тіла двох людей.

В результаті вибуху в Фастові пошкоджені 27 квартир, в яких проживали 63 людини. Мешканців зруйнованих квартир розмістили для тимчасового проживання двох лікарнях та ліцеї.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: