Заступником голови комітету ВР із банків і фінансових ринків стане Дубінський

Читать на русском
Олександр Дубінський від Слуги народу, стане заступником голови об'єднаного комітету з питань фінансів, податкової та митної політики.

Олександр Дубінський, що починав на початку 2000-х роботу в ЗМІ фінансовим журналістом та обраний до ВР у мажоритарному окрузі в Київській області від партії «Слуга народу», стане заступником голови об'єднаного комітету з питань фінансів, податкової та митної політики.

Як пише «Слово і Діло», про це він написав він на своїй сторінці у Facebook.

Звільнення Супрун: нардеп Дубінський пообіцяв внести постанову, яка ні на що не впливатимеДубінський обіцяв подати до Ради постанову про звільнення Супрун, при тому, що Кабмін Гройсмана складає повноваження після початку роботи нового парламенту.

«Можу тепер офіційно повідомити, що займатиму позицію заступника голови фінансового комітету ВР. Спеціалізація - банки та фінансові ринки», - написав політик.

Дубинський, який останнім часом був продюсером програм «Секретні матеріали», «Українські сенсації» та ведучим програми «Гроші» на телеканалі «1+1», а також активно веде власні блоги, відомий своєю критичною позицією стосовно керівництва Національного банку України та Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку.

У Верховній Раді IX скликання комітети з питань фінансової політики та банківської діяльності й з питань податкової та митної політики будуть об'єднані в один комітет з питань фінансів, податкової та митної політики. Очолить його народний депутат від «Слуги народу» Данило Гетманцев, а всього у складі комітету буде 31 депутат.

Нагадаємо, вчора стало відомо, хто з депутатів, які комітети ВР очолить.

«Слово і Діло» писало, що обраний до нової Верховної ради нардеп Олександр Дубінський пообіцяв, що першою його дією на посаді нардепа буде ініціатива відправити Уляну Супрун у відставку, попри те, що згідно з українським законодавством, уряд автоматично припиняє свої повноваження в перший день роботи нової Верховної ради.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: