Шуфрич очолить комітет зі свободи слова

Читать на русском
Обраний депутат від Опозиційної платформи - За життя Нестор Шуфрич очолить парламентський комітет з питань свободи слова.

Обраний депутат від «Опозиційної платформи - За життя» Нестор Шуфрич очолить парламентський комітет з питань свободи слова.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив РБК голова депутатської підготовчої групи і лідер партії «Слуга народу» Дмитро Разумков.

За його словами, Шуфрич очолить комітет з питань свободи слова. Заступником голови буде Альона Шкрум, секретарем - Сергій Швець.

Раніше в «Слузі народу» відповіли на інформацію про прем'єрство Гончарука.

Сьогодні в українських ЗМІ з'явилася інформація про те, що Зеленський подасть Верховній раді кандидатуру Гончарука на посаду голови нового уряду.

Також сьогодні, 27 серпня, 100 днів роботи президента Володимира Зеленського. «Слово і Діло» щомісяця звітує про те, наскільки якісно президент виконує обіцянки. Сьогодні ж пропонуємо відповісти мовою статистики на інші питання: скільки указів підписав, скільки законопроектів зареєстрував, скільки зустрічей провів, скільки відеозвернень записав, куди найчастіше їздив і з ким спілкувався.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: