Парубій звинуватив СБУ та ДБР у зриві тестування сенсорної кнопки в Раді

Читать на русском
Спікер Ради VIII скликання Андрій Парубій звинуватив співробітників СБУ і ДБР в зриві тестування сенсорної кнопки у Верховній Раді.

Спікер Ради VIII скликання Андрій Парубій звинуватив співробітників СБУ і ДБР в зриві тестування сенсорної кнопки у Верховній Раді.

Про це він сказав під час брифінгу у вівторок, передає «Слово і Діло».

«За 10 хвилин до того, як мало розпочатися загальне тестування, коли 450 працівників Верховної Ради готові були зайти до залу і провести це тестування, в приміщення Верховної Ради без запрошення, без офіційного попередження, без рішення суду зайшли 12 слідчих, працівників Служби безпеки України та Державного бюро розслідувань. Вони зайшли в комп'ютерний центр, сказали, що проводяться слідчі дії, і заблокували роботу комп'ютерного центру, і дали вказівки силовим підрозділам не впускати нікого з представників Апарату до залу», — цитують слова Парубія.

За його словами, представники СБУ і ДБР заблокували роботу 23 серпня.

Як повідомлялося, раніше Андрій Парубій доручив апарату Верховної Ради ввести сенсорну кнопку для голосування народних депутатів до 15 серпня. Він пояснив, що на це апарату потрібен час, коли народні депутати не працюватимуть в пленарному режимі.

Також нагадаємо, президент Володимир Зеленський вніс до Ради невідкладний закон про «кнопкодавство».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: