День Незалежності в Києві: затримали трьох осіб

Читать на русском
За словами начальника поліції Києва Андрія Крищенка, офіційні заходи і марш ветеранів в столиці пройшли без серйозних порушень громадського порядку.

Поліція Києва затримала трьох осіб під час заходів з нагоди Дня Незалежності.

Про це повідомляє прес-служба МВС, пише «Слово і Діло».

За словами начальника поліції Києва Андрія Крищенка, офіційні заходи і марш ветеранів в столиці пройшли без серйозних порушень громадського порядку.

Також Крищенко повідомив, що декілька осіб були затримані. Одна людина піднявся на металеву конструкцію під час промови президента і заявив, що у нього є граната.

«Особа, попередньо в стані алкогольного сп'яніння, впала з конструкції, і була затримана співробітниками поліції. На неї складено два адмінпротоколи, ніяких заборонених речей при ній не було. Ще двоє людей були затримані в пунктах перевірки із речовиною, схожою на канабіс», - сказав Андрій Крищенко.

Відзначається, що було одне повідомлення про замінування Майдану Незалежності, за фактом порушено кримінальне провадження. За словами начальника поліції, все було перевірено до цього повідомлення і ніякої загрози не було.

«Поліцейські продовжують нести службу з охорони громадського порядку під час святкування Дня Незалежності. Задіяні до 2 тис. правоохоронців», - сказав Андрій Крищенко.

Раніше Зеленський відкрив урочисте святкування Дня Незалежності України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: