Порошенко відвідав прийом Зеленського в Маріїнському палаці

Читать на русском
Колишній президент не прийшов на урочисте святкування Дня незалежності, на якому були присутні Володимир Зеленський і три перших президенти України.

Колишній президент не прийшов на урочисте святкування Дня незалежності, на якому були присутні Володимир Зеленський і три перших президенти України, зате встиг прийти на прийом Зеленського в Маріїнському палаці.

Про це повідомляє ATR, пише «Слово і Діло».

Колишній президент не прийшов на урочисте святкування Дня незалежності, на якому були присутні Володимир Зеленський і три перших президенти України.

Відзначимо, що журналісти помітили Порошенка разом із дружиною Мариною Порошенко, у них в руках були келихи. За даними видання, Офіс президента відправляв екс-президенту запрошення на урочистий прийом до Дня незалежності України, однак він на нього не відповів.

За даними кореспондента 112 Україна, на територію Маріїнського палацу заїхали близько 20 автомобілів із дипломатичними номерами, на деяких із них майоріли прапорці Швеції, Саудівської Аравії, В'єтнаму, Південної Кореї, Туреччини та інших країн.

Варто зазначити, що частина Маріїнського парку і палацу огороджена, людей пускають тільки за запрошеннями. За інформацією охорони, територію відкриють близько сьомої вечора.

Раніше Зеленський відкрив урочисте святкування Дня Незалежності України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: