Зведення ООС: бойовики знову порушили режим перемир'я

Читать на русском
На Донбасі з початку поточної доби 21 серпня в районі проведення операції ООС збройні формування РФ і її найманці чотири рази порушили режим припинення вогню.

На Донбасі з початку поточної доби 21 серпня в районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС) збройні формування Російської Федерації і її найманці чотири рази порушили режим припинення вогню.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр штабу ООС у Facebook.

Україна готова розпочати ремонт мосту в Станиці ЛуганськійУ Мінську на засіданні Тристоронньої контактної групи українська сторона зазначила, що готова почати ремонт мосту в Станиці Луганській.

Як повідомляється, ворог обстрілював позиції українських підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичної групи «Схід» противник здійснив 4 обстріли позицій Об'єднаних сил, а саме - неподалік Новомихайлівки за напрямом Луганська, поблизу Водяного за напрямом Ужівки, двічі неподалік Старогнатівки за напрямом Новоласпи. В районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання «Північ» ворожого вогню по позиціях Об'єднаних сил не зафіксовано.

Також не повідомляється про загиблих і поранених.

Раніше Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ зафіксувала 17 серпня 29 танків та понад десять артилерійських установок в районі села Тернове на окупованій території Донецької області.

Крім того, протягом доби 20 серпня збройні формування Російської Федерації і її найманці сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, в результаті чого поранення отримав один український військовий.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: