Україна готова розпочати ремонт мосту в Станиці Луганській

Читать на русском
У Мінську на засіданні Тристоронньої контактної групи українська сторона зазначила, що готова почати ремонт мосту в Станиці Луганській.

У Мінську на засіданні Тристоронньої контактної групи українська сторона зазначила, що готова почати ремонт мосту в Станиці Луганській.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила прес-секретар представника України в ТКГ Леоніда Кучми Дарка Оліфер у Facebook.

Зеленський не виконав обіцянку збудувати за місяць міст у Станиці ЛуганськійМіст у Станиці Луганській не змогли побудувати за місяць, як обіцяв Володимир Зеленський. Бойовики лише 25 серпня закінчать розмінування.

За її словами, українська сторона поінформувала, що готова почати ремонт мосту 22 серпня.

«Українська сторона поінформувала представника ОБСЄ в ТКГ Мартіна Сайдика про виконання взятих на себе зобов'язань по завершенню розмінування в районі мосту в Станиці Луганській та готовність почати ремонт переходу з першої половини дня 22 серпня 2019 року», - зазначила Оліфер.

Також вона заявила, що до початку відновлювальних робіт на мосту має бути демонтовано блокпост НЗФ ОРДЛО.

«Надалі демонтаж фортифікаційних споруд з обох сторін в районі КПВВ «Станиця Луганська» повинен бути одночасним і дзеркальним. Досягнута домовленість, що всі роботи по мосту повинні проходити в тісній координації з СММ ОБСЄ», - повідомила Оліфер.

Нагадаємо, сьогодні, 21 серпня, в Мінську пройшло засідання Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі. На засіданні планувалося підняти питання безпеки і недотримання бойовиками режиму припинення вогню.

Раніше, у вівторок, 20 серпня, проросійські бойовики заблокували проведення демонтажу фортифікаційних споруд біля КПВВ Станиця Луганська.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: