Трагедія в Одесі: поліція розглядає три версії пожежі

Читать на русском
Перша версія - можливий факт вбивства, після якого був підпал з метою приховування даного злочину. Друга версія - порушення правил пожежної безпеки.

Поліція розглядає три версії причин пожежі в одеському готелі Токіо Стар.

Про це на брифінгу повідомив начальник головного управління Національної поліції Одеської області Олег Бех, пише «Слово і Діло».

«Перша версія - можливий факт вбивства, після якого був підпал з метою приховування даного злочину. Друга версія - порушення правил пожежної безпеки. Третя версія - необережне використання вогню тими відвідувачами, які знаходилися в даному готелі», - сказав Бех.

За його словами, чотирьох із восьми загиблих знайшли в коридорі готелю. Одна загибла була біля входу в будівлю, ще троє - в номерах. Всі попередньо загинули від отруєння чадним газом.

Нагадаємо, інформація про пожежу в готелі Токіо Стар на вул. Водопровідній в Одесі надійшла до ДСНС сьогодні в 1:34 ночі. Гасити пожежу виїхало 13 одиниць техніки та 65 чоловік особового складу. Займання вдалося ліквідувати лише через три години, в 4:32 ранку.

На даний час відомо про вісьмох загиблих. Ще 10 осіб було госпіталізовано. Всього з місця події було евакуйовано 150 осіб.

За фактом події правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: