У лікарні повідомили про стан постраждалих від пожежі в Одесі

Читать на русском
Завідувач опікового відділення лікарні №10 міста Одеси Олександр Ставратій розповів про стан постраждалих від пожежі в готелі Токіо Стар.

Завідувач опікового відділення лікарні №10 міста Одеси Олександр Ставратій розповів про стан постраждалих від пожежі в готелі Токіо Стар.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Радіо Свобода.

Як повідомляється, до цієї лікарні направили 7 з десяти потерпілих у результаті пожежі в одеському готелі.

За словами лікаря, вони отримали найбільш серйозні пошкодження. Ставратій зазначив, що 6 постраждалих від пожежі зараз знаходяться в реанімації.

«(Вражені - ред.) різні ділянки тіла, від 1% до 15% поверхні тіла. Переважна патологія - термоингаляційна травма, опіки дихальних шляхів і отруєння продуктами горіння. Всі вони були доставлені в кіптяві, чорні, слизова порожнина носа, рот, язик - все було чорного кольору», - сказав він.

Лікар уточнив, що двоє з постраждалих є жителями Одеси, ще четверо - жителі інших населених пунктів. Зокрема, один із постраждалих - громадянин іншої країни. Вік постраждалих від 16 до 37 років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський особисто простежить за розслідуванням пожежі в одеському готелі Токіо Стар. Зеленський підкреслив, що відповідальність за інцидент також повинен понести власник готелю.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: