Генпрокурор розповів про президента Порошенка та про свої відносини з політиком

Читать на русском
Луценко розповів, що п’ятий президент Петро Порошенко є рекордсменом щодо проваджень щодо нього, а також про свої відносини з політиком.

Генпрокурор Юрій Луценко розповів, що п’ятий президент Петро Порошенко є рекордсменом щодо проваджень щодо нього, а також про свої відносини з політиком.

Як інформує «Слово і Діло», про це він сказав у інтерв’ю «Цензор.НЕТ».

Неупереджено про обіцянки Порошенка: що встиг виконати і провалити президент за 5 років на посадіОбіцянки Петра Порошенка – це не лише успіх у набутті безвізу та провал із завершенням АТО за лічені дні. Якщо хочеться об’єктивної картини, варто розкласти на обіцянки всю його діяльність за 5 років і перевірити, з чим він впорався, а з чим – ні.

«Можемо і про це поговорити. Він (Порошенко – ред.) стає рекордсменом проваджень. Наприклад, у справі про Ленкузню», – пояснив Луценко.

Генпрокурор також додав, що мав «добрі партнерські відносини» з Порошенком у парламенті.

«У мене й зараз зберігаються з ним добрі людські відносини. Але там, де він неправий, я казав «ні», й достатньо часто в радикальних виразах. Не було жодного випадку, коли я закрив справу на прохання будь-кого», – відповів Луценко на запитання щодо того, як він реагував на прохання ухвалити рішення на чиюсь користь, зокрема й від президента Порошенка.

За словами генпрокурора «на початку каденції (Порошенка – ред.) кілька людей, які називалися великими друзями президента, від його імені пробували вплинути на прокурорів областей».

Нагадаємо, «Слово і Діло» писало про обіцянки Порошенка: що встиг виконати й провалити президент за 5 років на посаді

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: