Кличко показав, як відбувається реконструкція столичного зоопарку

Читать на русском
Мер Києва Віталій Кличко показав, як йде реконструкція першої черги столичного зоопарку. Відео він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, повідомляє прес-служба Кличко.

Мер Києва Віталій Кличко показав, як відбуваєтьсяе реконструкція першої черги столичного зоопарку.

Відео він оприлюднив на своїй сторінці в Facebook, повідомляє прес-служба Кличко, пише «Слово і Діло».

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє, що першу чергу зоопарку відкриють навесні 2018 рокуСказано 24 серпня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Скоро столичний зоопарк постане перед гостями в оновленому форматі. Роботи по реконструкції зоопарку тривають. Відвідувачі вже могли оцінити оновлені озера біля входу з боку проспекту Перемоги, міст між озерами і альтанку над водою, павільйон для пеліканів, оглядовий амфітеатр. Зараз будівельники працюють, щоб незабаром представити гостям зоопарку новий вхід із підземним океанаріумом, зводять універсальний вольєр для тварин і птахів і приматів. Новий вхід, до речі, буде на розі проспекту Перемоги та вулиці Зоологічної», - зазначив в замітці до відео мер Києва.

За його словами, на площі перед новим входом вже встановили скульптуру Жираф висотою 15 метрів, яку добре видно з проспекту Перемоги. Будуть на площі і відомі скульптури Зубр і Леви - замість старих виготовляють нових звірів.

«Потрапити до зоопарку через новий вхід можна буде вже у вересні. Будівництво універсального вольєра плануємо завершити до кінця цього року. А приматів - влітку наступного. Ми хочемо оновити формат зоопарку - створити максимально наближені до природних умови утримання для тварин. Щоб в столичному зоопарку не було клітин, а був відкритий простір. Для цього використовуємо досвід наших європейських колег з Німеччини, Франції, Швейцарії. Переконаний, київський зоопарк повинен стати одним з кращих зоопарків Європи!», - підкреслив мер столиці.

Нагадаємо, Кличко не встиг презентувати оновлений зоопарк до його 110-річчя.

Також відзначимо, до Київського зоопарку пускатимуть за картками.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: