Щоб вижити. У київському зоопарку подорожчали квитки

Читать на русском
З сьогоднішнього дня вхід до Київського зоопарку подорожчав на 10%, відповідно вартість квитків становить 40 грн для дітей і пільговиків і 60 грн для дорослих.

З сьогоднішнього дня вхід до Київського зоопарку подорожчав на 10%, відповідно вартість квитків становить 40 грн для дітей і пільговиків і 60 грн для дорослих.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на «Сегодня».

У зоопарку пояснюють, що змушені йти на такі заходи через зростання цін на газ і електрику, корми для тварин.

«Незважаючи на це ми не відступимо від нашої політики доступного квитка, коли вартість для відвідувача не перевищує ціну вхідного квитка в кінотеатр, а для соціально незахищених діють спецумови», - пояснюють в установі.

Подорожчання квитків на вхід до столичного зоопарку на 10%, природно, спантеличило багатьох киян, які звикли ходити туди з дітьми.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко пообіцяв презентувати оновлений Київський зоопарк до його 110-річчя в 2019 роціСказано 5 липня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Нагадаємо, тепер вхід коштуватиме для дорослого - 60 грн, а для дитини - 40 грн. У зоопарку ж кажуть, що у них діють абонементи, за якими кияни можуть суттєво заощадити.

«Подорожчання було неминуче. Воно пов'язане із збільшеною вартістю електроенергії, подорожчанням продуктів та інших економічних чинників. Але користуючись абонементом, люди можуть істотно заощадити. Наприклад, 10 разів: щоб сходити в зоопарк, дорослій людині потрібно заплатити 600 гривень, а купуючи абонемент на 10 днів, він заплатить всього 400 гривень», - пояснили нам в зоопарку.

Як можна заощадити на відвідуванні через систему абонементів:

Дорослий квиток 60 грн абонементи: Дорослий: 10 відвідувань - 400 грн. Дорослий: 20 відвідувань - 800 грн. Дорослий: 30 відвідувань - 1200 грн. Дитячий квиток 40 грн. абонементи: Дитячий: 10 відвідувань - 200 грн. Дитячий: 20 відвідувань - 400 грн. Дитячий: 30 відвідувань - 600 грн.

Раніше в Київській міській державній адміністрації розповіли, скільки грошей передбачили на реконструкцію зоопарку в Києві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: