Вибори-2019: переможець на 210-му окрузі може змінитися

Читать на русском
Центральна виборча комісія зобов'язала перерахувати голоси без урахування скандальної ділянки.

На одномандатному виборчому окрузі №210 (Чернігівська область) може змінитися переможець. Центральна виборча комісія зобов'язала окружну виборчу комісію подати уточнені підсумки голосування на окрузі.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці ЦВК в Facebook.

Постанова Шостого апеляційного адміністративного суду вступила в силу, і голосування на виборчій дільниці № 740243 визнано недійсним. «З огляду на викладене, Комісія в ході сьогоднішнього засідання прийняла протокольне рішення щодо зобов'язання зазначеної ОВК розглянути питання про внесення змін до встановлених підсумків голосування в ОВО № 210, з урахуванням зазначеного вище судового рішення», – повідомили в ЦВК. Подати уточнені підсумки голосування потрібно не пізніше 12:00 16 серпня.

На парламентських виборах в окрузі №210 переміг самовисуванець Сергій Коровченко (16 тисяч 541 голос), самовисуванець Борис Приходько посів друге місце (16 тисяч 440 голосів). Ділянка № 740243 – це пансіонат для людей похилого віку, саме там Коровченко отримав перевагу, за рахунок якої вийшов на перше місце.

Нагадаємо, 14 серпня Шостий апеляційний суд розглянув позов, поданий кандидатом в народні депутати по одномандатному виборчому округу №210 Сергієм Коровченком. В задоволенні позову Коровченку відмовили.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: