Зарплати антикорупціонерів: скільки в липні заробили голови НАБУ, САП НАЗК та ДБР

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує стежити не лише за тим, як політики та чиновники виконують свої обіцянки, але й скільки вони заробляють. Сьогодні ми розбиралися, скільки минулого місяця заробили очільники антикорупційних органів в Україні.

Найбільш високооплачуваний антикоррупцінер липня – голова НАЗК Олександр Мангул, який заробив 257 тис. 920 грн. Відзначимо, що він отримав відпускні та матеріальну допомогу на оздоровлення. Член Агентства Олександр Серьогін заробив 180 тис. 385 грн. Ще один заступник і решта членів НАЗК – менш ніж 100 тис.

У Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі заступник Володимир Кривенко отримав більше за керівника – 185 тис. 285 грн, а Назар Холодницький – 179 тис. 899 грн. Перший заступник Максим Грищук – 144 тис. 29 грн.

На диво високі зарплати в Державному бюро розслідування, зазвичай його керівництво отримує не більш ніж 70 тис. грн. У липні Роман Труба заробив 179 тис. 578 грн, його заступник Олександр Буряк – 154 тис. 382 грн, ще одна заступниця Ольга Варченко – 82 тис. 419 грн.

Все добре й у Національному антикорупційному бюро: Артем Ситник заробив 171 тис. 137 грн, його заступники – не менш ніж 100 тис.

Нагадаємо, раніше ми запитували експерта, які зміни чекають на антикорупційні органи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: