До протестів гірників Донбасу долучилася ще одна шахта

Читать на русском
Гірники вже трьох шахт у Донецькій області вимагають погасити перед ними заборгованість із зарплати.

Гірники вже трьох шахт у Донецькій області вимагають погасити перед ними заборгованість із зарплати. До гірників двох шахт, що протестують, у Донецькій області долучилися колеги з шахти «Центральна».

Як передає «Слово і Діло», про це повідомив голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець у своєму телеграм-каналі.

На Банковій назвали терміни погашення боргу гірникамСтаном на початок червня заборгованість шахтарям ДП Львіввугілля за лютий-квітень поточного року склала 216 млн гривень.

«Гірники першої зміни шахти Центральна Мирноградвугілля відмовилися приступати до роботи у зв'язку із заборгованістю із заробітної плати», - написав він.

Він нагадав, що з тими ж вимогами продовжують протест гірники шахт Курахівська і Україна держпідприємства Селидіввугілля. На знак протесту вони з 8 серпня перекривають дорогу в районі села Новоселидівка.

Як повідомляв голова профспілкової організації шахти Курахівська Олексій Сорока, шахтарям не виплатили 22% зарплати за травень і 100% за червень і липень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: