Зведення ООС: десять обстрілів, втрат немає

Читать на русском
Протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі терористи десять разів порушили режим припинення вогню.

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі терористи десять разів порушили режим припинення вогню.

Як повідомляє прес-центр ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід двічі поблизу Водяного та біля Лебединського бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 7 серпняСитуація на сході країни на 7 серпня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Неподалік Новотроїцького українські позиції потрапили під вогонь зі станкового протитанкового гранатомета.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ поблизу Луганського позиції ОС були обстріляні з автоматичного гранатомета. Неподалік Південного бойовики двічі вели вогонь з протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї. В районі Новозванівки терористи обстріляли українських військових з протитанкового гранатомета та стрілецької зброї. Неподалік Зайцевого українські позиції потрапили під вогонь з автоматичного гранатомета та снайперської зброї. В районі Кримського терористи стріляли з гранатометів різних систем та великокаліберного кулемета.

У штабі додали, що втрат серед українських військових не зафіксовано.

Від початку поточної доби бойовики двічі обстріляли українські позиці: поблизу Богданівки зі станкового протитанкового гранатомета, а неподалік Водяного зі стрілецької зброї.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: