Гройсман повернувся з відпустки, Кабмін знову збереться на засідання

Читать на русском
Засідань Кабміну в попередні тижні, з 29 липня по 11 серпня, не було. За словами Рябчука, Гройсман знаходився в офіційній відпустці.

Кабінет міністрів України проведе засідання на поточному тижні - в середу, 14 серпня.

Про це повідомив прес-секретар прем'єр-міністра Володимира Гройсмана Василь Рябчук у понеділок в коментарі агентству «Інтерфакс-Україна», 12 серпня, пише «Слово і Діло».

Кличко, Богдан та США: чи вплине конфлікт на відносини з Білим домомПісля візиту Кличка до Нью-Йорка та зустрічі з адвокатом Трампа в ЗМІ з'явилася інформація про відставку Андрія Богдана.

«Засідання відбудеться в середу», - сказав Рябчук.

Засідань Кабміну в попередні тижні, з 29 липня по 11 серпня, не було. За словами Рябчука, Гройсман знаходився в офіційній відпустці.

Традиційно засідання Кабміну проходить щосереди. Одним із головних питань мало бути погодження звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації.

З проханням погодити звільнення Кличко до уряду звернувся глава Офісу президента Андрій Богдан. Він заявляв про необхідність розподілу повноважень мера Києва і глави КМДА.

26 липня Гройсман заявив, що Кабінет міністрів розгляне питання про погодження звільнення Кличко на найближчому засіданні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: