Гройсман заявив, що у Порошенка все вже позаду

Читать на русском
Прем'єр-міністр вважає, що в екс-президента все позаду, тому що той нібито узурпував владу, створював схему власного збагачення і гнався за грошима.

Чинний прем'єр-міністр Володимир Гройсман поділився враженнями від останнього інтерв'ю колишнього президента України Петра Порошенка.

Свої думки він опублікував на сторінці в Facebook у вівторок, 30 липня, пише «Слово і Діло».

«Прочитав інтерв'ю Петра Олексійовича для Української правди. Схоже, він так і не зробив для себе висновків з усього, що сталося останнім часом. Як, на жаль, так і не зрозумів, чому я не пішов на вибори разом з ним. Насправді, є велика різниця між правдою і брехнею, служінням державі і людям та створенням схем власного збагачення, демократією та узурпацією влади, гонитвою за грошима і моральними цінностями», - написав він.

Гройсман зазначив, що не зміг реалізувати все задумане через підходи Порошенка.

«Мені шкода, що великою надією і підтримкою людей він пожертвував заради своїх приватних інтересів. Врешті, і я теж не зміг через його підходи реалізувати все те, що мав намір зробити. І саме тому нам не по дорозі. Що ж, у нього вже все позаду. Але я впевнений - в України все ще попереду», - вважає прем'єр.

Нагадаємо, що в згаданому інтерв'ю Петро Порошенко заявив, що «не збирається ні від кого ховатися», і додав, що проти нього не порушено жодної кримінальної справи.

Варто відзначити також, що партія Володимира Гройсмана Українська стратегія не пройшла в нову Раду - партія Порошенка Європеська солідарність посіла четверту сходинку з п'яти в рейтингу партій, які потрапили в Раду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: