На сайті президента зареєстрували петицію про звільнення Труби та Вовка

Читать на русском
На сайті президента з'явилася петиція з вимогою звільнити директора Державного бюро розслідувань Романа Трубу і голови Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка.

На сайті президента з'явилася петиція з вимогою звільнити директора Державного бюро розслідувань Романа Трубу і голову Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка.

Як пише «Слово і Діло», петиція з'явилася у вівторок, 30 липня.

Топ-5 електронних петицій, які набрали найбільше голосів українцівНайбільше народ хвилювали теми відставки президента, розмитнення євроблях та наявності застави за корупціонерів.

У ній йдеться про те, що «громадськість здивована тим, що лідер країни Володимир Зеленський залишив без уваги скандал з керівниками ДБР і ОАСК».

«Просимо вас звільнити директора Державного бюро розслідувань Романа Михайловича Трубу і голову Окружного адміністративного суду міста Києва Павла В'ячеславовича Вовка», - кінець цитати.

Раніше петиція за відставку Авакова зібрала необхідні голоси.

«Слово і Діло» вирішило розібратися, що дають такі звернення народу до гаранта конституції та якими можуть бути наслідки. Також пропонуємо подивитися топ-5 петицій, що набрали найбільшу кількість голосів народу, та якими були на них відповіді президента.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: