У екс-президента Киргизії знайшли арсенал зброї

Читать на русском
Правоохоронці виявили 11 видів вогнепальної зброї та боєприпаси в будинку екс-президента Киргизії Алмазбека Атамбаєва після штурму і затримання колишнього глави держави.

Правоохоронці виявили 11 видів вогнепальної зброї та боєприпаси в будинку екс-президента Киргизії Алмазбека Атамбаєва після штурму і затримання колишнього глави держави.

Про це в суботу повідомила прес-служба МВС республіки, пише «Слово і Діло».

«Восьмого серпня 2019 року в селі Кой-Таш Аламедінского району після затримання співробітниками МВС колишнього президента Алмазбека Атамбаєва, в ході огляду його будинку міліціонерами виявлено та вилучено різні види вогнепальної зброї та боєприпаси. Всього вилучено 11 одиниць вогнепальної зброї та боєприпаси», - йдеться в повідомленні.

Як уточнює відомство, були вилучені снайперська гвинтівка, два карабіни, чотири пістолети і чотири рушниці. Також вилучено зброю, відібрану і захоплену у співробітників спецпідрозділу Державного комітету з питань національної безпеки: сім одиниць помпової рушниці калібру 12 мм для стрільби гумовими кулями.

Нагадаємо, екс-президент Киргизії був затриманий 8 серпня загоном спецпризначенців після чергового штурму його резиденції в селі Кой-Таш недалеко від Бішкека, його вивезли із резиденції в конвої із декількох легкових автомобілів і автобусів з військовими. Також з'явилося відео затримання Атамбаєва.

Спецпризначенці почали штурм резиденції Атамбаева ще 7 серпня, але штурм був провалений, прихильники екс-президента не пустили силовиків в будинок колишнього лідера нації.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: