У «Слузі народу» назвали першочергові завдання Ради

Читать на русском
Верховна Рада 9-го скликання в першу чергу візьметься за розгляд економічних питань. Про це повідомив майбутній народний депутат від партії Слуга народу, можливий перший віце-спікер парламенту Руслан Стефанчук.

Верховна Рада 9-го скликання в першу чергу візьметься за розгляд економічних питань.

Про це повідомив майбутній народний депутат від партії Слуга народу, можливий перший віце-спікер парламенту Руслан Стефанчук на брифінгу в Києві в п'ятницю, 9 серпня, передає «Слово і Діло».

«Питання, які ми повинні розглянути в першу чергу - це питання виконання обіцянок і запуску економіки України. Це питання номер один. Після цього ми перейдемо до того, щоб структурувати політично і суспільство, і владу. Але у нас дуже мало часу на те, щоб запустити економічні та інші процеси в державі», - сказав Стефанчук.

Він зазначив, що є законопроекти, які команда Слуги народу напрацювала законопроекти, які президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради 8-го скликання. За словами Стефанчука, належить також визначити ставлення до законопроектів, які перейдуть в нове скликання з попереднього.

Тим часом він додав, що Слуга народу визначить блок законопроектів, що стосуються внесення змін до Конституції України. Стефанчук зазначив, що у Слуги народу є пропозиції щодо зміни регламентних процедур у Верховній Раді.

Раніше в «Слузі народу» розповіли, які комітети віддадуть опозиції.

Також нагадаємо, в «Слузі народу» назвали кандидатів в прем'єри.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: