«Слугу народу» в парламенті поділять на 15 груп

Читать на русском
Фракція партії Слуга народу у Верховній Раді буде розділена на 15 груп для координації роботи.

Фракція партії Слуга народу у Верховній Раді буде розділена на 15 груп для координації роботи.

Про це в середу, 7 серпня, повідомила керівник прес-центру політсили Євгенія Кравчук на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Розподіл посад: якою буде кадрова політика «Слуги народу»Партія СН запропонує на посаду голови парламенту Дмитра Разумкова, а на посаду заступника голови ВР – нинішнього представника президента у Верховній раді Руслана Стефанчука.

Таким чином вона пояснила, навіщо главі майбутньої фракції 15 заступників.

«Ми формуємо групи у фракції, щоб ефективно координувати її роботу, налагодити внутрішню комунікацію. А ще завдяки цьому ми зможемо більш злагоджено і швидко напрацьовувати позицію із загальнополітичних питань, організовувати регіональні поїздки наших депутатів, обраних за списком, забезпечувати роботу членів фракції і, звичайно ж, навчання (ми ж обіцяли, що цей процес не буде зупинятися)», - роз'яснила Кравчук.

За її словами, кожна група матиме свого координатора, який буде заступником голови фракції.

«15 заступників - це не 15 «смотрящих». Ці люди не керуватимуть, а координуватимуть роботу. І групи ми формуємо шляхом жеребкування, а не на «клановій», земляцькій або іншій подібній основі. Фракція, як і партія, побудована за мережевим принципом, ми маємо можливість збиратися в різних форматах, щоб співпрацювати і спілкуватися для більшої ефективності нашої роботи», - розповіла вона.

Раніше в «Слузі народу» назвали кандидатів у прем'єри.

Також нагадаємо, в «Слугу народу» розкритикували ідею про кіберслідкування в Раді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: