В Офісі президента пояснили публікацію заяви Богдана в ЗМІ

Читать на русском
У другій половині дня 1 серпня почала з’являтися інформація, що Богдан написав заяву на звільнення.

Заступник голови ОП Кирило Тимошенко заявив, що заяву Андрія Богдана про відставку з посади голови Офісу президента він завантажив з інтернету та переслав її іншим ЗМІ.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на інтерв’ю заступника виданню «Ліга».

«Відставка» Богдана: хто й навіщо зробив вкиданняБогдан підтвердив, що писав заяву про звільнення з обійманої посади. Однак про те, як документ з'явився в інтернеті, йому невідомо. Він звинуватив у цьому спецслужби.

Тимошенко говорить, що у другій половині дня 1 серпня почала з’являтися інформація, що Богдан написав заяву на звільнення.

«У мене просто почав обриватися телефон, з'явилася заява в Facebook, на деяких сайтах. Мені почали наярювати журналісти практично всіх видань. Спочатку я брав трубку, розпитуючи, що відбувається. Всі говорили про заяву Богдана. Я зайшов і побачив цю історію на одному з новинних сайтів. Не на «Інтерфаксі», до речі, який всі звинувачували. Я звідти взяв цю заяву. Мабуть, вони телефонували в прес-службу, але їм там не відповідали. Я просто всім кидав у відповідь цю заяву, яку я сам завантажив з інтернету», — сказав Тимошенко.

Нагадаємо, Богдан написав заяву про звільнення. Однак заступник голови Офісу президента Руслан Рябошапка спочатку спростував інформацію про відставку голови ОП. Пізніше вже президент Володимир Зеленський підтвердив існування заяви на звільнення від глави Офісу президента України Андрія Богдана. Тоді він говорив, що не підписував указ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: