Зеленський підтвердив, що Богдан написав заяву про звільнення

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський підтвердив існування заяви на звільнення від голови Офісу президента України Андрія Богдана

Президент України Володимир Зеленський підтвердив існування заяви на звільнення від голови Офісу президента України Андрія Богдана.

Це сталося під час розмови з представниками ЗМІ в Івано-Франківську в рамках робочої поїздки глави держави, йдеться на сайті президента, пише «Слово і Діло».

Президент уточнив, що станом на сьогодні не підписував заяву на звільнення Богдана.

«Ми не тримаємось за владу. Ми - всі ключові люди, які зі мною прийшли - домовилися з самого початку, напишемо заяви на звільнення. Якщо суспільство або президент відчуватимуть, що та чи інша людина не може впоратися з поставленими Україною завданнями, то в будь-який момент ця людина, не тримаючись за крісло, піде у відставку», - заявив Володимир Зеленський.

Також президент зазначив, що при необхідності може показати суспільству всі заяви на звільнення від членів його команди.

Відзначимо, увечері 1 серпня стало відомо, що керівник Офісу президента України Андрій Богдан написав заяву про відставку. Однак відмовився коментувати дану інформацію. Пізніше заступник голови Офісу президента Руслан Рябошапка спростував інформацію про відставку Богдана.

Нагадаємо, 2 серпня Богдан не прийшов на роботу в офіс президента.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: