Зведення ООС: вісім обстрілів, поранений військовий

Читать на русском
На Донбасі протягом доби 3 серпня бойовики вісім разів порушували режим припинення вогню, унаслідок чого один військовослужбовець отримав поранення.

На Донбасі протягом доби 3 серпня бойовики вісім разів порушували режим припинення вогню, унаслідок чого один військовослужбовець отримав поранення.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили у прес-службі операції Об'єднаних сил у Facebook.

Зазначається, що позиції українських підрозділів обстрілювали із гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник здійснив два обстріли позицій:

поблизу Мар'їнки зі стрілецької зброї; поряд Павлополя - зі стрілецької зброї. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ позиції наших захисників були обстріляні 6 разів:

неподалік Кримського - зі стрілецької зброї; в районі населеного пункту Майорськ - з підствольного гранатомету та стрілецької зброї; околиці Південного - з підствольного гранатомету та стрілецької зброї; поблизу Новолуганського - з підствольного гранатомету та стрілецької зброї; поряд Травневого - з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; неподалік Новгородського - з автоматичного гранатомету та стрілецької зброї. Від початку поточної доби ворог чотири рази обстріляв позиції Об'єднаних сил - поблизу Верхньоторецького та Широкиного.

Нагадаємо, у районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі 2 серпня збройні формування Російської Федерації та її найманці 10 разів порушили режим припинення вогню, у результаті поранено одного військового.

Контрольно-пропускний пункт в'їзду-виїзду (КПВВ) «Гнутово» відновив роботу після пожежі та вибухонебезпечної ситуації.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: