Зведення ООС: 2 обстріли, один поранений

Читать на русском
Протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі терористи два рази порушили заборону на використання будь-якої зброї.

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі терористи два рази порушили заборону на використання будь-якої зброї.

Як повідомляє прес-центр ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід поблизу Водяного бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 5 серпняСитуація на сході країни на 5 серпня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ неподалік Південного терористи обстріляли українські позиції зі стрілецької зброї.

У штабі додали, що минулої доби внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої один військовослужбовець отримав поранення.

Від початку поточної доби бойовики з озброєння БМП, станкового протитанкового гранатомету, великокаліберного кулемету та стрілецької зброї обстріляли українських військових в районі Богданівки.

Нагадаємо, з опівночі неділі, 21 липня, на Донбасі розпочалося хлібне перемир’я — безстрокова заборона на будь-яке ведення вогню.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: