Карта ООС: ситуація на сході України на 7 серпня

Читать на русском

Порівняно з попередньою добою російсько-окупаційні війська наростили кількість обстрілів наших оборонних позицій на лінії зіткнення. Також окупанти не втрималися від застосування забороненого Мінськими домовленостями озброєння, цього разу міномету калібру 120 мм.

Луганський напрямок

Противник порушив режим тиші тричі.

Близько третьої дня, а також о пів на восьму вечора з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї були обстріляні опорні пункти підрозділів Об’єднаних сил, обладнані поблизу Травневого. Обидва рази ворог відкривав вогонь з боку окупованого Доломітного.

Крім того, з 17:40 до 18:25 окупанти з боку шахти імені Гагаріна випустили 2 міни 120-го калібру, а також вели вогонь з ручних та підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях наших військ неподалік Південного.

Донецький напрямок

Тут ворожих обстрілів обліковано 6.

По 2 рази російсько-окупаційні війська обстрілювали наших захисників біля Павлополя – з ручного протитанкового гранатомету та великокаліберного кулемету, а також в районі Водяного – зі стрілецької зброї.

Поблизу Богданівки противник застосовував озброєння БМП, станкові протитанкові гранатомети, кулемети великого калібру та стрілецьку зброю.

А неподалік Лебединського вів провокаційний вогонь зі стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: