Кличко розповів, навіщо зустрічався з Джуліані

Читать на русском
Мер Києва Віталій Кличко розповів, що зустрівся з адвокатом Дональда Трампа Руді Джуліані, оскільки Україні потрібні партнери.

Мер Києва Віталій Кличко розповів, що зустрівся з адвокатом Дональда Трампа Руді Джуліані, оскільки Україні «потрібні партнери».

Про це він сказав в інтерв'ю РБК-Україна, пише «Слово і Діло».

Навіщо Кличко зустрічався з Джуліані та чому в конфлікт з ОПУ включився Ляшко?Віталій Кличко провів зустріч з адвокатом Трампа Джуліані. Тим часом Ляшко заявив, що об'єднався з Кличком проти зеленої чуми. Політичний порядок оцінили експерти.

На зауваження журналіста про те, що зустріч з Джуліані «виглядала як спроба «поставити собі кришу», Кличко відповів: «Мені «криша» не потрібна, але нам потрібні партнери. Без підтримки наших партнерів, тих країн, які бачать Україну демократичною, Україна сьогодні б не існувала».

«З Джуліані ми знайомі близько 15 років. Він є одним з найуспішніших мерів в історії Нью-Йорка, великого мегаполісу. Він, насправді, неодноразово давав поради про те, які напрямки необхідно розвивати в місті, як це краще робити. У нас з ним дуже хороші відносини. Джуліані є великим другом України, це також ні для кого не секрет. Я говорив з ним по телефону, він запропонував мені прилетіти, зустрітися», — розповів він.

Нагадаємо, Віталій Кличко зустрівся з колишнім мером Нью-Йорка і адвокатом президента США Рудольфом Джуліані.

Кличко вирушив на зустріч з Джуліані в США на тлі конфлікту з главою Офісу президента Андрієм Богданом, який вимагає від столичного мера скласти повноваження голови КМДА.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: