Назвали причину масового отруєння у Львівській області

Читать на русском
Медики встановили причини масового отруєння людей у селі Сокільники (Львовська область), яке сталося 31 липня.

Медики встановили причини масового отруєння людей у селі Сокільники (Львовська область), яке сталося 31 липня.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Zaxid.net.

Доказів отруєння Ющенка не було – МатіосГоловний військовий прокурор Анатолій Матіос заявляє, що прокурор, котрий розслідував можливе отруєння колишнього президента Віктора Ющенка, не знайшов складу злочину у даній справі.

Зазначається, що у хворих, яких госпіталізували до Львівської обласної інфекційної лікарні, медики виявили сальмонельоз.

«Станом на ранок 2 серпня у нас лікується 11 хворих, серед яких двоє дітей. У пацієнтів діагностували сальмонельоз. Як заразилися відвідувачі ресторану стане відомо після лабороторних досліджень. Сьогодні деяких пацієнтів почнуть виписувати з лікарні», - повідомив директор інфекційної лікарні Сергій Федоренко.

За словами заступника директора Львівського обласного лабороторного центру Олега Когута, наступного тижня вже будуть результати лабороторних досліджень щодо того, що спричинило сальмонельоз.

Додамо, відвідувачі споживали страви у ресторані «Княжий двір», а також солодку випічку, фрукти, які принесли з собою.

Нагадаємо, у ресторані «Княжий двір» у Сокільниках біля Львова отруїлись 8 людей, які святкували у закладі день народження та хрестини. За інформацією місцевих ЗМІ, відвідувачі ресторану принесли на банкет свій кавун, не попередивши про це працівників. У «Княжому дворі» вважають, що люди отруїлись саме їжою, яку принесли с собою.

На Рівненщині від отруєння на весіллі постраждали щонайменше 84 людини. За попередніми даними, 61 людина була госпіталізована, з них 16 - діти. У всіх постраждалих виявили гостру кишкову інфекцію.

Також у лікарнях Дніпра через отруєння перебувають ще 17 людей У Львівській області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: